Ga naar hoofdinhoud

Voorbereiding Kerstconcert.

De voorbereiding op ons Kerstconcert vordert gestaag. Op 29 augustus overlegden delegaties van beide besturen.
Oner meer werden de volgende afspraken gemaakt:
– Op zaterdag 3 december van 10:00 uur tot 13:00 uur  en op maandagavond 12 december van 20:00 tot 22:00 uur repeteren de koren gezamenlijk. Op 3 december in de Open Hofkerk en 12 december in de repetieruimte van het Roperakoor aan de Slinge 250 te Rotterdam Zuid (tegenover metrostation Slinge).
-Op 16 december zijn we vanaf 18:00 uur in de Laurentiuskerk om in te zingen voor het concert dat om 20:00 uur begint.
-Voor wie dat wil staan onze repetities vanaf nu open voor leden van het Roperakoor. Wij zijn welkom tijdens repetities van het Roperakoor op maandagavonden vanaf 7 november (tot eind oktober staan hun repetities in het teken van voorbereiding op een ander concert)
– Op korte termijn komt het Roperakoor met een aanvulling op het door ons aangedragen  concertrepertoire.We willen zoveel stukken samen zingen met de koren.
– Marco Bons en Annelies Prins zullen elk een deel van het concert dirigeren. Annelies treedt daarnaast ook op als soliste. Marco verzorgt de presentatie tijdens het concert
– Ons voormalig koorlid Joop Bonebakker heeft toegezegd om, net als in 2019, tijdens het concert twee solo’s op dwarsfluit te spelen.
– Cleem Detemeier is de pianist tijdens het concert.
-Toegangskaarten voor het concert gaan €15 kosten. Kinderen tot en met 14 jaar betalen €7,50.

Back To Top